Szülőföldön magyarul

Tájékoztatás a támogatás kifizetéséről
  • Az OTP Banka Slovensko, a.s.-nél bankszámlával rendelkező pályázó:

Az OTP Banka Slovensko, a.s.-nél megnyitott bankszámlával rendelkező pályázó esetében a támogatás automatikusan jóváírásra kerül a számlán, és azonnal felhasználható. Amennyiben a bankszámlához bankkártya került kiadásra ajánljuk, hogy készpénzfelvételhez az OTP Banka Slovensko, a.s. pénzkiadó automatáit használja.

Kérjük, ellenőrizze a támogatás bankszámlán jóváírt összegét.

  • Az OTP Banka Slovensko, a.s.- nél bankszámlával nem rendelkező pályázó:

Amennyiben a támogatást elnyert gyermek vagy hallgató még nem rendelkezik az OTP Banka Slovensko, a.s.-nél megnyitott bankszámlával, a támogatás készpénzben kerül kifizetésre az OTP Banka Slovensko, a.s. bármelyik bankfiókjában.

Kérjük Önöket, hogy az OTP Banka Slovensko, a.s. fiókjába szíveskedjenek magukkal vinni:

  • 15 év alatti gyermek esetében: a szülő/törvényes képviselő személyazonossági igazolványát és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát,

  • 15-18 éves gyermek esetében: a gyermek személyazonossági igazolványát amennyiben rendelkezik vele, ill. a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, valamint szülő/törvényes képviselő személyazonossági igazolványát,

  • amennyiben a pályázó betöltötte a 18. életévét: a támogatás összegét a diáknak személyesen a személyazonossági igazolványával kell felvennie.

A bankfiókban a dokumentumok eredeti példányát kell bemutatni, a bank ezekről fénymásolatot készít.

A pályázók a támogatást 2019. szeptember 27-től december 31-ig kapják meg az OTP Banka Slovensko, a.s.- en keresztül. Ezért a BGA Zrt., a közreműködő SZMPSZ és az OTP Banka Slovensko, a.s. az Önök együttműködését kéri.   

advanced-floating-content-close-btn