XVI. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a társszervezők 2019. július 1 – 5. között Komáromban szervezik a XVI. Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábort az alapiskolák tanulói részére.

Ez a tábor a verset, a színjátszást szerető, tehetséges gyermekek tábora, mely egyben felkészülés az elkövetkező versenyekre, fesztiválokra, másrészt a gyermekek adottságainak és a tehetség kibontásának is a tere.

A foglalkozásokat hazai színészek és magyarországi szakemberek végzik. Programkínálatunkban szövegválasztás, szövegelemzés és előadás, valamint beszédtechnikai foglalkozások szerepelnek.

A tábor programját egy tanulmányút is színesíti Dunaalmásra, ezért a jelentkezőknek érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.

A hét folyamán a tanulókra pedagógusok felügyelnek, és szervezik a táborozók szabadidejét.

A tábor részvételi díja bentlakóknak 50.- EUR, hazajáróknak 30.- EUR amit majd a tábor első napján a regisztrációnál kell befizetni. A tábor ideje alatt megvalósuló tanulmányút részvételi díja 7.- EUR. A kollégiumban lakó tanulóknak napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítunk. A hazajáró tanulóknak ebédet és vacsorát biztosítunk.

A táborozók ellátásának további költségeit az SZMPSZ és a társszervezők pályázati forrásból fedezik.

Jelentkezni az SZMPSZ honlapján www.szmpsz.sk és Facebook oldalán keresztül csak elektronikusan lehet 2019. június 12-ig.

Jelentkezési link:

https://szmpsz.sk/xvi-jokai-mor-vers-es-prozamondo-tabor/

Bővebb információt az SZMPSZ Központi Iroda szervezési- és programkoordinátora Novák Mónika ad a novakmonika.szmpsz@gmail.com levélcímen, ill. a +421 915 757 227-es telefonszámon.

Magas létszám esetén a gyerekek besorolását a különböző vers-és prózamondó versenyeken, fesztiválokon elért eredményeik, valamint a jelentkezési sorrend alapján fogjuk meghatározni.

Részletes programot a visszajelzéssel küldünk.

Szervezők

advanced-floating-content-close-btn